Samsung Buffer LJ4105122A / LJ92-01492A

Samsung Buffer LJ4105122A / LJ92-01492A

€35,00
Prodhuesi:Samsung
Kodi i Produktit: LJ92-01492A
Stock Instock

Overview

Samsung Buffer LJ4105122A  LJ92-01492A INFORMACION!​ Disa lloje te pllakave i kemi vetem nga nje cop ne stok dhe gjendja e stokut mund te ndry...

Samsung Buffer LJ4105122A  LJ92-01492A


INFORMACION!​

Disa lloje te pllakave i kemi vetem nga nje cop ne stok dhe gjendja e stokut mund te ndryshoj ne cdo moment!
Pjeset elektronike nuk kan garancion dhe nuk mund te kthehen ose te anulohen pasi te porositen.
Kontrolloni numrat ne modullin tuaj, numrin e display-it si dhe te dhenat tjera sepse nese nuk jane te njejta mund te mos i pershtatet paisjes tuaj. 
Ne nuk marrem asnje lloj pergjegjjsie ne demet eventuale. Nese nuk jeni te sigurt ose nuk jeni i pelqimit me rregulloren tone, mos beni porosin!
Mund te ndodhe qe ka modulla te njejte mirpo me cmime te ndryshme sepse cmimi i furnizimit ka dallu.
Disa pllaka kur te hargjohen (shiten) nuk ka mundesi me te porositen sepse nuk prodhohen me nga prodhuesi.


 

Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova