LG Mainboard CRB34330201 / EBT62174285 / EAX64910001

LG Mainboard CRB34330201 / EBT62174285 / EAX64910001

€55,00
Prodhuesi:LG Electronics
Kodi i Produktit: G185641
Stock Instock

Overview

Main Board LG   CRB34330201 ZAV CRB33663901, EBT62174285, EAX64910001  INFORMACION!​ ​ Disa lloje te pllakave i kemi vetem nga nje cop ne stok...

Main Board LG   CRB34330201

ZAV CRB33663901, EBT62174285, EAX64910001 

INFORMACION!​

Disa lloje te pllakave i kemi vetem nga nje cop ne stok dhe gjendja e stokut mund te ndryshoj ne cdo moment!
Pjeset elektronike nuk kan garancion dhe nuk mund te kthehen ose te anulohen pasi te porositen.
Kontrolloni numrat ne modullin tuaj, numrin e display-it si dhe te dhenat tjera sepse nese nuk jane te njejta mund te mos i pershtatet paisjes tuaj. 
Ne nuk marrem asnje lloj pergjegjjsie ne demet eventuale. Nese nuk jeni te sigurt ose nuk jeni i pelqimit me rregulloren tone, mos beni porosin!

Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova