LG Mainboard CRB34293801 / EBT62385608 / EAX64891403

LG Mainboard CRB34293801 / EBT62385608 / EAX64891403

€70,00
Prodhuesi:LG Electronics
Kodi i Produktit: G298957
Stock Instock

Overview

LG Mainboard CRB34293801 / EBT62385608 / EAX64891403 INFORMACION!​ ​ Disa lloje te pllakave i kemi vetem nga nje cop ne stok dhe gjendja e stokut...

LG Mainboard CRB34293801 / EBT62385608 / EAX64891403

INFORMACION!​

Disa lloje te pllakave i kemi vetem nga nje cop ne stok dhe gjendja e stokut mund te ndryshoj ne cdo moment!
Pjeset elektronike nuk kan garancion dhe nuk mund te kthehen ose te anulohen pasi te porositen.
Kontrolloni numrat ne modullin tuaj, numrin e display-it si dhe te dhenat tjera sepse nese nuk jane te njejta mund te mos i pershtatet paisjes tuaj. 
Ne nuk marrem asnje lloj pergjegjjsie ne demet eventuale. Nese nuk jeni te sigurt ose nuk jeni i pelqimit me rregulloren tone, mos beni porosin!

Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova