LG Mainboard CRB34102001 / EAX64797003 / EBT62297954

LG Mainboard CRB34102001 / EAX64797003 / EBT62297954

€75,00
Prodhuesi:LG Electronics
Kodi i Produktit: F679683
Stock Instock

Overview

Main Board LG  CRB34102001 EAX64797003(1.2) EBT62297954 Zavendsim per EBT62345903 INFORMACION!​ ​ Disa lloje te pllakave i kemi vetem nga nje ...

Main Board LG  CRB34102001 EAX64797003(1.2) EBT62297954

Zavendsim per EBT62345903

INFORMACION!​

Disa lloje te pllakave i kemi vetem nga nje cop ne stok dhe gjendja e stokut mund te ndryshoj ne cdo moment!
Pjeset elektronike nuk kan garancion dhe nuk mund te kthehen ose te anulohen pasi te porositen.
Kontrolloni numrat ne modullin tuaj, numrin e display-it si dhe te dhenat tjera sepse nese nuk jane te njejta mund te mos i pershtatet paisjes tuaj. 
Ne nuk marrem asnje lloj pergjegjjsie ne demet eventuale. Nese nuk jeni te sigurt ose nuk jeni i pelqimit me rregulloren tone, mos beni porosin!

Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova