Philips Rrjete 996595306401 / 715G6973-P02-002-002H

Philips Rrjete 996595306401 / 715G6973-P02-002-002H

€81,00
Prodhuesi:Philips
Kodi i Produktit: H78661
Stock Instock

Overview

Philips Rrjete 996595306401 / 715G6973-P02-002-002H Dedikohet per 50PUT640012 INFORMACION!​ Disa lloje te pllakave i kemi vetem nga nje cop n...

Philips Rrjete 996595306401 / 715G6973-P02-002-002H

Dedikohet per 50PUT640012

INFORMACION!​

Disa lloje te pllakave i kemi vetem nga nje cop ne stok dhe gjendja e stokut mund te ndryshoj ne cdo moment!
Pjeset elektronike nuk kan garancion dhe nuk mund te kthehen ose te anulohen pasi te porositen.
Kontrolloni numrat ne modullin tuaj, numrin e display-it si dhe te dhenat tjera sepse nese nuk jane te njejta mund te mos i pershtatet paisjes tuaj. 
Ne nuk marrem asnje lloj pergjegjjsie ne demet eventuale. Nese nuk jeni te sigurt ose nuk jeni i pelqimit me rregulloren tone, mos beni porosin! 
Mund te ndodhe qe ka modulla te njejte mirpo me cmime te ndryshme sepse cmimi i furnizimit ka dallu.
Disa pllaka kur te hargjohen (shiten) nuk ka mundesi me te porositen sepse nuk prodhohen me nga prodhuesi.

Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova