Audio shperndares me 6 kanale

Audio shperndares me 6 kanale

€0,00
Prodhuesi:Valueline
Kodi i Produktit: 5412810068074
Stock Nuk eshte i disponueshum

Overview

Ne kete paisje mund te lidhen shume paisje ne te njeten kohe ne autoparlanta te njejte p.sh. PC, IPHONE, Llaptop, DVR, DVD, Resiver e tjera dhe permes...

Ne kete paisje mund te lidhen shume paisje ne te njeten kohe ne autoparlanta te njejte p.sh. PC, IPHONE, Llaptop, DVR, DVD, Resiver e tjera dhe permes sustave te zgjidhet aparati qe deshirojm te degjojm zerin.

spacer
6-Way professional audio selector box. Enables to feed extra devices such as CD, DAT, Tuner, TV-sound etc into an amplifier with only one AUX input. With audio record possiblity.

• Input: 5 
• Output: 1
Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova