Bartes i sinjalit Full HD deri ne 60m me nje kabell LAN KVM, POC

Bartes i sinjalit Full HD deri ne 60m me nje kabell LAN KVM, POC

€150,00
Prodhuesi:Marmitek
Kodi i Produktit: M934166
Stock Instock

Overview

Bartes i sinjalit Full HD deri ne 60m me nje kabell LAN KVM, POCFull HD, KVM, POC, percjelles i sinjalit deri ne 60m largesi vetem permes 1 kablli UTP...

Bartes i sinjalit Full HD deri ne 60m me nje kabell LAN KVM, POC

Full HD, KVM, POC, percjelles i sinjalit deri ne 60m largesi vetem permes 1 kablli UTP (interneti) si dhe poashtu bartja e sinjalit te USB mausit, tastatures per komandim te paisjeve si pershembull DVR, Llaptop, PC, Resiver etj. Ky produkt inovativ pervec qe mundson bartjen e sinjalit Full HD deri në 60m, mundson poashtu komandimin e DVR-it e tjera deri ne 60m largesi. Suporton 1080p Full HD dhe 3D rezulucionin pa kompresion. Nuk ka nevoj adapter tek televizori sepse bartet nga transmetuesi permes LAN kabllit. 

Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova