Mbajtes tavani per televizor ne dy ane

Mbajtes tavani per televizor ne dy ane

€60,00
Prodhuesi:MYWALL
Kodi i Produktit: G870896
Stock Instock

Overview

Montim i 2 televizorave ne dy anet e mbajtsit. Ne rast se ka nevoj te montohet vetem nje TV, pjesa tjeter mund te largohet. Te dh...
Montim i 2 televizorave ne dy anet e mbajtsit. Ne rast se ka nevoj te montohet vetem nje TV, pjesa tjeter mund te largohet.

Te dhenat teknike:
Regullimi i lartesis: 600 - 900 mm
E integruar hapsira per mshefje te kablles
Pershatet per standarte me VESA largesi te vrimave 75 deri ne 400mm
Ne paketim mbajtesi i dyfusht me udhezim montimi dhe material montues. Dedikohet deri ne 50kg per te dy televizorat. 
Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova