Shperndares rryme me 6 dalje

Shperndares rryme me 6 dalje

€9,40
  • 5 ose më shumë nëse ka mjaftueshëm në stok nga €7,70
Kodi i Produktit: V28703
Stock Instock

Overview

Shperndares rryme me 6 dalje 16Amper 3500W shperndares rryme kualitativ per lidhjen e paisjeve te ndryshme si dhe te termos deri ne nje ngarkes te ...

Shperndares rryme me 6 dalje

16Amper 3500W shperndares rryme kualitativ per lidhjen e paisjeve te ndryshme si dhe te termos deri ne nje ngarkes te pergjithshme 3500Watt. Mbrojtes ndaj femive qe mos me mujt me shti dicka ne vrime te rrymes. Kontrollimi teknik

Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova