Shperndares rryme me 5 dalje me kontrollim teknik 3600W/16A

Shperndares rryme me 5 dalje me kontrollim teknik 3600W/16A

€12,00
Kodi i Produktit: V22359
Stock Instock

Overview

Shperndares rryme me 5 dalje me kontrollim teknik 3600W/16A 1.4m Ky shperndares kualitet nuk nxehet dhe nuk shkrihet.

Shperndares rryme me 5 dalje me kontrollim teknik 3600W/16A 1.4m

Ky shperndares kualitet nuk nxehet dhe nuk shkrihet.

Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova