Shperndares profesional  i rrymes me 6 dalje dhe sistem Master / Slave dhe me 3 mbrotje

Shperndares profesional i rrymes me 6 dalje dhe sistem Master / Slave dhe me 3 mbrotje

€27,00
Kodi i Produktit: 5412810091829
Stock Instock

Overview

Ky shperndares rryme mundson ç´kyqjen e aparateve tjera automatikisht kur ta ndalim aparatin kryesor me teledirigjus. Poashtu nese lidhim si Master ko...

Ky shperndares rryme mundson ç´kyqjen e aparateve tjera automatikisht kur ta ndalim aparatin kryesor me teledirigjus. Poashtu nese lidhim si Master kompjuterin, sapo ta ndalim atë (shut down), ndalen edhe aparatet tjera automatikisht. Sapo te dhezim PC-n dhezen automatikisht aparatet tjera. Ka mbrojtje te mbitensionit per aparate, per sistem kabllovik dhe internet.

Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova