Bartes I sinjalit HDMI permes kablles internetit - deri 40m

Bartes I sinjalit HDMI permes kablles internetit - deri 40m

€95,00
Prodhuesi:Marmitek
Kodi i Produktit: G816927
Stock Instock

Overview

Ky produkt inovativ mundson bartjen e sinjalit Full HD 1080P dhe 3D deri ne 40m largesi vetem me nje kabell te internetit te zakonshem CAT5E ose CAT6....

Ky produkt inovativ mundson bartjen e sinjalit Full HD 1080P dhe 3D deri ne 40m largesi vetem me nje kabell te internetit te zakonshem CAT5E ose CAT6. I peshtatshem per shume raste ne objekte te ndryshme ku egziston kablli I internetit dhe me u shfrytezu qe prej nje dhome (lokacioni) ne tjetren me u barte pa anje telashe.

Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova