Bartes I sinjalit HDMI permes kablles internetit plus INFRA RED - deri 60m

Bartes I sinjalit HDMI permes kablles internetit plus INFRA RED - deri 60m

€118,00
Prodhuesi:Marmitek
Kodi i Produktit: G816930
Stock Instock

Overview

Ky produkt inovativ mundson bartjen e sinjalit Full HD 1080P dhe 3D deri ne 60m largesi vetem me nje kabell te internetit te zakonshem CAT5E ose CAT6....

Ky produkt inovativ mundson bartjen e sinjalit Full HD 1080P dhe 3D deri ne 60m largesi vetem me nje kabell te internetit te zakonshem CAT5E ose CAT6. I peshtatshem per shume raste ne objekte te ndryshme ku egziston kablli I internetit dhe me u shfrytezu qe prej nje dhome (lokacioni) ne tjetren me u barte pa anje telashe. Poashtu, mundson komandimin e Resiverit (ndrrimin e programeve etj.) deri ne 100m largesi.

Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova