HD satelit resiver per programe satelitore

€59,00
Kodi i Produktit: H7688
Stock Instock

Overview

HD satelit resiver per programe satelitore  Ky resiver satelitor per programe televizive Full HD dhe radio, ka korniz metali, kerkim automatik ose ...

HD satelit resiver per programe satelitore 

Ky resiver satelitor per programe televizive Full HD dhe radio, ka korniz metali, kerkim automatik ose manuel i programeve, Meny ne gjuhe te ndryshme, detektimi i formatit te fotografis 4:3 dhe 16:9, liste te programeve favorite, Videotext, Timer funksion, kontrolli LNB (DiSEqC 1.0 et 1.1), porti USB per software. Portet jan HD, Skart, USB per filma-foto-muzik, Dolby Digital Audio .http://www.blej24.com/pdf/H7688.pdf

Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova