Audio/Video digjital transmetues
SALE -20%

Audio/Video digjital transmetues

€118,00 €148,00
Prodhuesi:Marmitek
Kodi i Produktit: D227289
Stock Instock

Overview

Ky artikull eshte ne zbritje 4%   Audio/Video digjital transmetues. Risi!!!  Ky transmetues wireless (pa tel) karakterizohet që punon ne frek...

Ky artikull eshte ne zbritje 4%

 

Audio/Video digjital transmetues.

Risi!!!  Ky transmetues wireless (pa tel) karakterizohet që punon ne frekuencat 2400-2478Mhz deri ne 25 kanale. Transmetimi i sinjalit eshte digjital. Largesia e emitimit deri ne 50metra me pengesa dhe deri ne 200metra pa pengesa. Nuk pengohet nga Bluetooth, Mikroval etj. Nuk keni nevojë më që kur doni të shiqoni TV në dhomën apo katin tjetër të merrni resiverin Kujtesa, IPKO, Dream Box, DVD me veti. Poashtu mund te perdoret nese kerkohet qe nje video sinjal (p.sh. kamer vezhguese) te barte sinjalin prej nje vendi ne vend tjeter pa tela. Ky aparat që përbehet prej transmetuesit dhe pranuesit, mundeson shumë lehtë te bartni sinjalin wireless (pa tel), plus kësaj përmes teledirigjuesit mund ti nderroni programet prej dhomës apo katit tjetër. Kjo ju mundson që mos të shihen kabllat.

 

 

Digital wireless sender for all your Digital TV Channels

  • Watch digital TV far away from the decoder
  • Watch and operate the digital TV channels from your decoder anywhere.
  • Extra functionality such as Video on Demand, Pay TV, Electronic Programme Guide, Time Shift and Digital Video Recorder (DVR) also remain available and usable.
  • Place your TV wherever you want, without having to consider the location of the aerial or satellite connection and without laying cables or drilling holes.
  • Retain original sound and picture quality as a result of digital transmission.

How does Digital TV Anywhere work?
The set comprises a transmitter and a receiver. Connect the transmitter to the SCART output on your decoder that is connected to the aerial or satellite connection. Then connect the receiver to the TV. The set sends on the picture, sound and commands from your remote control wirelessly.

Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova