Transmetues wireless(pa tel) i sinjalit KOAX 5,8GHZ
SALE -9%

Transmetues wireless(pa tel) i sinjalit KOAX 5,8GHZ

€107,00 €118,00
Prodhuesi:Marmitek
Kodi i Produktit: D308902
Stock Instock

Overview

Me kete pajisje eshte e mundur qe programet tokesore dhe ato qe emetohen permes antenes, te barten wireless (pa tel) prej nje vendi ne vend tjeter dhe...

Me kete pajisje eshte e mundur qe programet tokesore dhe ato qe emetohen permes antenes, te barten wireless (pa tel) prej nje vendi ne vend tjeter dhe po ashtu permes teledirigjuesit mundesohet nderrimi i programeve. Lidhem me anten toksore ose ne prize te antenes dhe mandej e barte kete sinjal pa tel deri tek televizioni ose projektori. Poashtu e kthen sinjalin koax ne ate video sinjal p.sh. programet toksore si RTK, KTV, 21 etj. me u shendrru ne Audio/Video sinjal dhe me u lidhe ne aparat. Perbehet prej transmetuesit dhe pranuesit te sinjalit. Punon ne nje frekuence 5.8 GHZ ku nuk pengohet wireless-i i internetit, bluetooth dhe ngjajshem.

 

Wireless sender for all your Analogue TV Channel

 
Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova