Lidhse reduktues mesingu 5 ne 1.6mm

Lidhse reduktues mesingu 5 ne 1.6mm

€5,40
Prodhuesi:LOKRING
Kodi i Produktit: D633
Stock Instock

Overview

Lidhse reduktues mesingu 5 ne 1.6mmMesing, gypi  ne njeren ane: 5.0mm dhe tjetren ane 1.6mm L13000618 5/1,6NRMS00 Lokring Made in Germany

Lidhse reduktues mesingu 5 ne 1.6mm

Mesing, gypi  ne njeren ane: 5.0mm dhe tjetren ane 1.6mm L13000618 5/1,6NRMS00 Lokring Made in Germany

Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova