Lidhse alumini 8 ne 8mm

Lidhse alumini 8 ne 8mm

€4,00
Prodhuesi:LOKRING
Kodi i Produktit: G769987
Stock Instock

Overview

Lidhse alumini 8 ne 8mmAlumin, gypi  ne njeren ane: 8.0mm dhe tjetren ane 7mm Lokring Made in Germany 8NKALOO L13005625 

Lidhse alumini 8 ne 8mm

Alumin, gypi  ne njeren ane: 8.0mm dhe tjetren ane 7mm Lokring Made in Germany 8NKALOO L13005625 

Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova