Lidhse reduktues alumin 7 ne 6mm

Lidhse reduktues alumin 7 ne 6mm

€4,90
Prodhuesi:LOKRING
Kodi i Produktit: H542379
Stock Instock

Overview

Lidhse reduktues alumin 7 ne 6mmAlumin, gypi  ne njeren ane: 7.0mm dhe tjetren ane 6mm Lokring Made in Germany

Lidhse reduktues alumin 7 ne 6mm

Alumin, gypi  ne njeren ane: 7.0mm dhe tjetren ane 6mm Lokring Made in Germany

Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova