Fleksibel bashkus I kabllave 1m 32mm diameter

Fleksibel bashkus I kabllave 1m 32mm diameter

€3,20
Prodhuesi:COM
Kodi i Produktit: D714781
Stock Instock

Overview

Fleksibel bashkus I kabllave 1m 32mm diameterKy bashkues I kabllave eshte adekuat ne ato vende ku ka kablla te ndryshme permbas televizorit, resiverit...

Fleksibel bashkus I kabllave 1m 32mm diameter

Ky bashkues I kabllave eshte adekuat ne ato vende ku ka kablla te ndryshme permbas televizorit, resiverit, internetit etj. E qe me I be bashke dhe u palu ato. Cmimi per 1 meter

Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova