Lidhse reduktues mesingu 9.53 ne 6mm

Lidhse reduktues mesingu 9.53 ne 6mm

€4,20
Prodhuesi:LOKRING
Kodi i Produktit: 702215
Stock Instock

Overview

Lidhse reduktues mesingu 9.53 ne 6mmMesing, gypi  ne njeren ane: 9.53 mm dhe tjetren ane 6 mm  Lokring Made in Germany

Lidhse reduktues mesingu 9.53 ne 6mm

Mesing, gypi  ne njeren ane: 9.53 mm dhe tjetren ane 6 mm  Lokring Made in Germany

Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova