Pastrus për pastrim efektiv të jashtëm dhe të brendshëm të frigoriferit

Pastrus për pastrim efektiv të jashtëm dhe të brendshëm të frigoriferit

€7,60
Kodi i Produktit: 119241
Stock Instock

Overview

Ky pastrues menjanon poashtu ernat e kqija që krijohen nga ushqimi

Ky pastrues menjanon poashtu ernat e kqija që krijohen nga ushqimi

Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova