Rele per elektronik 12VDC 8A-250VAC Finder

Rele per elektronik 12VDC 8A-250VAC Finder

€3,70
Kodi i Produktit: 426374
Stock Instock

Overview

Nje rele me kontaktor te dyfisht, hapje dhe mbyllje te dyfishte 8A-250V

Nje rele me kontaktor te dyfisht, hapje dhe mbyllje te dyfishte 8A-250V

Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova