Lidhese per gyp filterit te ujit per frigorifer 1/4 X 3/4

Lidhese per gyp filterit te ujit per frigorifer 1/4 X 3/4

€4,30
Prodhuesi:JOHN GUEST
Kodi i Produktit: 5725674
Stock Instock

Overview

Lidhese per gyp filterit te ujit per frigorifer 1/4 X 3/4 Kjo lidhse perdoret ne mes te furnizimit te ujit ne shtepi/banes dhe gypit te ujit te bardhe...

Lidhese per gyp filterit te ujit per frigorifer 1/4 X 3/4 

Kjo lidhse perdoret ne mes te furnizimit te ujit ne shtepi/banes dhe gypit te ujit te bardhe te holl ne filter te frigorifera te ndryshem te firmave Samsung, LG, Beko, Indensit dhe shume te tjere me madhsi 1/4 X 3/4 

Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova