Filter Uji per Frigorifer LG

Filter Uji per Frigorifer LG

€0,00
Prodhuesi:LG Electronics
Kodi i Produktit: 5646622
Stock Nuk eshte i disponueshum

Overview

Filter per LG  frigorifera qe perdoret per nje shije me te mire te ujit, redukton klorin dhe eren e tij, plumbin, asbestin dhe tjera. Duhet te ndrro...
Technical
Model GCP207TLQA | GRP206TLQ | GCP207TUBK | GRP2276LXR | GRP2374ENR | GRP227SSKK | GWL227YRMV | GRP227SUKK | GRL2075LX | GRP227HTPV

Filter per LG  frigorifera qe perdoret per nje shije me te mire te ujit, redukton klorin dhe eren e tij, plumbin, asbestin dhe tjera. Duhet te ndrrohet c´do 6 muaj pa marre parasysh a perdoret apo jo.

 
Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova