Filter uji per frigorifer BOSCH dhe SIEMENS

Filter uji per frigorifer BOSCH dhe SIEMENS

€30,00
Prodhuesi:EUROFILTER
Kodi i Produktit: f720669
Stock Instock

Overview

Filter uji per frigorifer Bosch CS-52 3M (NUK PRODHOHET ME) ZEVENDESIMI F720669 Filter uji per frigorifer zavendsim per  CS52 

Filter uji per frigorifer Bosch CS-52 3M (NUK PRODHOHET ME)

ZEVENDESIMI F720669

Filter uji per frigorifer zavendsim per  CS52 

Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova