LogiLink® Bluetooth 4.0, Adapter USB 2.0 Micro

LogiLink® Bluetooth 4.0, Adapter USB 2.0 Micro

€13,00
Prodhuesi:LOGILINK
Kodi i Produktit: G870378
Stock Instock

Overview

LogiLink® Bluetooth 4.0, Adapter USB 2.0 MicroBluetooth v4.0 (E përputhshme prapa)Frekuenca e transmetimit: 2.402-2.480 ISM BandShpejtësia e Datatrans...

LogiLink® Bluetooth 4.0, Adapter USB 2.0 Micro


Bluetooth v4.0 (E përputhshme prapa)

Frekuenca e transmetimit: 2.402-2.480 ISM Band

Shpejtësia e Datatransferit: 3 Mbit / s

Max. distanca: 100 m

Chipset: CSR / BC8510

Konektor: USB 2.0 (Komponenti në USB 3.0 dhe 1.1)

I përshtatshëm për Win XP, Vista, Win 7, Win 8, Win 10 dhe Plug & Play

Madhësia: 23 x 14,2 x 4,5 mm


Aq i vogël, dhe tepër i mirë. USB 2.0 Micro Adapter me teknologjinë Bluetooth v4.0 lejon një lidhje të dhënash në më pak se 5 milisekonda midis PC ose telefonit tuaj dhe pajisjeve të tjera me mundësi Bluetooth dhe i mban ato deri në një distancë prej 50 m.

Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova