Adapter USB Type-C 3.1 ne HDMI dhe VGA

Adapter USB Type-C 3.1 ne HDMI dhe VGA

€29,80
  • 2 ose më shumë €25,40
Prodhuesi:COM
Kodi i Produktit: M85777
Stock Instock

Overview

Adapter USB Type-C 3.1 ne HDMI dhe VGAAdapter special prej USB C ne VGA-Kupplung 15Pin si dhe HDMI-A spin, 12cm

Adapter USB Type-C 3.1 ne HDMI dhe VGA

Adapter special prej USB C ne VGA-Kupplung 15Pin si dhe HDMI-A spin, 12cm

Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova