Bartes I internetit permes rrymes NANO 500MBIT/S

Bartes I internetit permes rrymes NANO 500MBIT/S

€48,00
Prodhuesi:TP-LINK
Kodi i Produktit: D884648
Stock Instock

Overview

Bartes I internetit permes rrymes NANO 500MBIT/SKy set përdor kabllot elektrike ekzistuese për të bartur internetin dhe të dhënat. Kështu që thjesht m...

Bartes I internetit permes rrymes NANO 500MBIT/S

Ky set përdor kabllot elektrike ekzistuese për të bartur internetin dhe të dhënat. 

Kështu që thjesht mund të lidheni një dhomë, apo në katin tjetër të shtëpisë, pa pasur nevojë të vendosni kabllot. 



Karakteristikat

Shpejtësia deri në 600Mbps, e përshtatshme për transmetim video HD

Asnjë shpime, asnjë kabllo të re, thjesht vazhdon të përdorë rrjetin ekzistues të linjës së energjisë

Funksion i thjeshtë plug-and-play, nuk kërkohet asnjë konfigurim

Deri në 300 metra përmes rrjetit të brendshëm të energjisë për performancë më të mirë përmes mureve ose dyshemeve

Mbështetja IGMP për aplikacionet multicast, IPTV etj

Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova