Kabell adapter HDMI me micro USB per Galaxy S3 dhe Note II
SALE -22%

Kabell adapter HDMI me micro USB per Galaxy S3 dhe Note II

€17,00 €21,70
Kodi i Produktit: D368051
Stock Instock

Overview

Kabell adapter HDMI me micro USB per Galaxy S3 dhe Note II. Kjo HDMI kabëll lidhë Galaxy S III I9300 / Galaxy Note N7100 II me FULL HD Televizo...


Kabell adapter HDMI me micro USB per Galaxy S3 dhe Note II.

Kjo HDMI kabëll lidhë Galaxy S III I9300 / Galaxy Note N7100 II me FULL HD Televizorat dhe pajisje të tjera të tilla si HTDV Projektorët. Ajo transmeton çdo material HD si fotografi, video, muzikë dhe lojëra. Micro USB 5 pin në HDMI konektor mashkull, Hyrja: 1 x HDMI konektor, 1x mikro-USB mbushes port, Dalja: MHL mikro-USB konektor, FULL HD 1080p, nuk ka nevoje per instalime (driver), Gjatësia: 1,5 m

Per me u perdor kjo, duhet me u lidhe me adapterin (mbushsin) origjinal te telefonit! 

Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova