Kabell optik 3m/24 Karat HQ me kontakte te flakrume

Kabell optik 3m/24 Karat HQ me kontakte te flakrume

€0,00
Kodi i Produktit: 5929455
Stock Nuk eshte i disponueshum

Overview

 Kabell optik 3m/24 Karat HQ me kontakte te flakrume Lidhe Resiverin, TV-n, DVD, Playstation 3 dhe 4 me zmadhsus (perforcus) zani respektivisht D...

 Kabell optik 3m/24 Karat HQ me kontakte te flakrume

Lidhe Resiverin, TV-n, DVD, Playstation 3 dhe 4 me zmadhsus (perforcus) zani respektivisht Dolby Surround System dhe ndije veten si ne kino!

24Karat gold covered, up to 99.99% Oxygene Fri-ee Copper Cable for a low noise gage and excellent picture and sound-quality

Type: Round cable

Side 1: Toslink optical digital connector

Side 2: Toslink optical digital connector

Length: 3 m

Color: blue

 
Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova