Kabell optik 5m per zerim TOSLINK/TOSLINK digjital

Kabell optik 5m per zerim TOSLINK/TOSLINK digjital

€7,20
  • 5 ose më shumë nëse ka mjaftueshëm në stok nga €3,70
Kodi i Produktit: 7741694
Stock Instock

Overview

Lidhe Resiverin, TV-n, DVD, Playstation 3 dhe 4 me zmadhsus (perforcus) zani respektivisht Dolby Surround System dhe ndije veten si ne kino! ...


Lidhe Resiverin, TV-n, DVD, Playstation 3 dhe 4 me zmadhsus (perforcus) zani respektivisht Dolby Surround System dhe ndije veten si ne kino!

For the digital connection of CD / DAT / DVD ... Equipment with an optical connection of a digital amplifier

Type: Round cable

Side 1: Toslink optical digital connector

Side 2: Toslink optical digital connector

Length: 5 m

Outer diameter: 2.2 mm

 
Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova