Kabell Optik (Ø =2.2MM) 0.5M

Kabell Optik (Ø =2.2MM) 0.5M

€2,10
  • 5 ose më shumë nëse ka mjaftueshëm në stok nga €1,30
Prodhuesi:COM
Kodi i Produktit: 5427584
Stock Instock

Overview

Kabell optik 0,5m   Lidhe Resiverin, TV-n, DVD, Playstation 3 dhe 4 me zmadhsus (perforcus) zani respektivisht Dolby Surround System dhe ndije...

Kabell optik 0,5m

 

Lidhe Resiverin, TV-n, DVD, Playstation 3 dhe 4 me zmadhsus (perforcus) zani respektivisht Dolby Surround System dhe ndije veten si ne kino!

For the digital connection of CD / DAT / DVD. Equipment with an optical connection of a digital amplifier

Type: Round cable

Side 1: Toslink optical digital connector

Side 2: Toslink optical digital connector

Length: 50 cm

Outer diameter: 2.2 mm

 
Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova