Kabell optik 10m

Kabell optik 10m

€13,50
  • 5 ose më shumë nëse ka mjaftueshëm në stok nga €8,00
Kodi i Produktit: 6194211
Stock Instock

Overview

Kabell optik 10m Lidhe Resiverin, TV-n, DVD, Playstation 3 dhe 4 me zmadhsus (perforcus) zani respektivisht Dolby Surround System dhe ndije veten...

Kabell optik 10m

Lidhe Resiverin, TV-n, DVD, Playstation 3 dhe 4 me zmadhsus (perforcus) zani respektivisht Dolby Surround System dhe ndije veten si ne kino!

Percjell kualitet te larte te zerit.

For the digital connection of CD / DAT / DVD ... Equipment with an optical connection of a digital amplifier

Type: Round cable

Side 1: Toslink optical digital connector

Side 2: Toslink optical digital connector

Length: 10 m

Outer diameter: 2.2 mm

 
Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova