Kabell optik 3m per zerim TOSLINK/TOSLINK digjital

Kabell optik 3m per zerim TOSLINK/TOSLINK digjital

€6,20
  • 4 ose më shumë nëse ka mjaftueshëm në stok nga €3,40
Kodi i Produktit: 3323489
Stock Instock

Overview

Kabell optik 3m per zerim TOSLINK/TOSLINK digjital Lidhe Resiverin, TV-n, DVD, Playstation 3 dhe 4 me zmadhsus (perforcus) zani respektivi...
Kabell optik 3m per zerim TOSLINK/TOSLINK digjital

Lidhe Resiverin, TV-n, DVD, Playstation 3 dhe 4 me zmadhsus (perforcus) zani respektivisht Dolby Surround System dhe ndije veten si ne kino!

Type: Round cable

Side 1: Toslink optical digital connector

Side 2: Toslink optical digital connector

Length: 3 m

Outer diameter: 2.2 mm

 
Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova