Kabell audio 3,5mm stereo / 5m

Kabell audio 3,5mm stereo / 5m

€1,90
  • 8 ose më shumë nëse ka mjaftueshëm në stok nga €0,90
Kodi i Produktit: 5412810035410
Stock Instock

Overview

Ky kabell ka mundesi te lidhet ne mes te PC-s dhe autoparlantave ose Iphonit dhe aotoparlantave aktiv si dhe ne vende tjera.  

Ky kabell ka mundesi te lidhet ne mes te PC-s dhe autoparlantave ose Iphonit dhe aotoparlantave aktiv si dhe ne vende tjera.

 
Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova