Kabell audio optik 2m

Kabell audio optik 2m

€4,20
  • 5 ose më shumë nëse ka mjaftueshëm në stok nga €2,50
Prodhuesi:COM
Kodi i Produktit: 3323488
Stock Instock

Overview

Kabell audio optik 2m Lidhe Resiverin, TV-n, DVD, Playstation 3 dhe 4 me zmadhsus (perforcus) zani respektivisht Dolby Surround System dhe ndij...

Kabell audio optik 2m


Lidhe Resiverin, TV-n, DVD, Playstation 3 dhe 4 me zmadhsus (perforcus) zani respektivisht Dolby Surround System dhe ndije veten si ne kino!

Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova