Audio 2 x shtek 3.5 mm kabell 3m

Audio 2 x shtek 3.5 mm kabell 3m

€8,00
  • 3 ose më shumë €6,00
Kodi i Produktit: G678218
Stock Instock

Overview

Cmimi per : 10 cope dhe larte - 6.00 euro HQ Premium kabell kualitativ me kontakte te flakrume ari 

Cmimi per :

10 cope dhe larte - 6.00 euro

HQ Premium kabell kualitativ me kontakte te flakrume ari 

Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova