Monitor / PC kabell 20m

Monitor / PC kabell 20m

€28,00
Kodi i Produktit: 5412810055197
Stock Instock

Overview

Monitor / PC kabell 20m Kabell kualitativ me izolim te dyfishte dhe filtera.  

Monitor / PC kabell 20m

Kabell kualitativ me izolim te dyfishte dhe filtera.

 
Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova