Konvertues prej USB 3.1 C ne VGA

Konvertues prej USB 3.1 C ne VGA

€30,00
Kodi i Produktit: G615718
Stock Instock

Overview

Ky konvertues mundeson qe paisjet qe kan dalje USB3.1 ose USB C te shendrrojn sinjalin ne VGA dhe te lidhin me nje monitor, projektor ose teleivizor. ...

Ky konvertues mundeson qe paisjet qe kan dalje USB3.1 ose USB C te shendrrojn sinjalin ne VGA dhe te lidhin me nje monitor, projektor ose teleivizor.

Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova