USB 2.0 HUB me 4 porte dhe me adapter 2Amper

USB 2.0 HUB me 4 porte dhe me adapter 2Amper

€17,00
Prodhuesi:Vivanco
Kodi i Produktit: V36662
Stock Instock

Overview

Verzion solid me kornize te metalit. USB 2.0 deri ne 480Mbit/s, kabell fleksibell 0.6m, se bashku me adaptor rryme 5Volt 2 Amper qe ne rast ...
Verzion solid me kornize te metalit. USB 2.0 deri ne 480Mbit/s, kabell fleksibell 0.6m, se bashku me adaptor rryme 5Volt 2 Amper qe ne rast nevoje me furnizu edhe harddisk deri ne 500mA, smart telefon dhe ngjashem. Hyrja e tensionit 110-230Volt 50/60Hz me mundesi te perdorimit ne tere boten. Mund te perdoret per Windows® 10, 8.1, 7, 2000, Vista, XP
si dhe  Mac OS X, Linux
Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova