Kabell rryme per PC monitor dhe TV i kthym 3m

€5,70
  • 5 ose më shumë €4,70
Prodhuesi:COM
Kodi i Produktit: D434995
Stock Instock

Overview

 Kabell rryme per PC monitor  dhe TV i kthym 3m

 Kabell rryme per PC monitor  dhe TV i kthym 3m

Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova