Kabell special TV per Samsung

Kabell special TV per Samsung

€35,00
  • 2 ose më shumë nëse ka mjaftueshëm në stok nga €30,00
Prodhuesi:Samsung
Kodi i Produktit: g291842
Stock Instock

Overview

Kabell special TV per Samsung BN39-02015A Kabell speciale Samsung CBF SIGNAL-OCM ne mes te televizorit Samsung dhe paisjes per krijim te porteve...

Kabell special TV per Samsung

BN39-02015A

Kabell speciale Samsung CBF SIGNAL-OCM ne mes te televizorit Samsung dhe paisjes per krijim te porteve HDMI, USB, Optik

Modelet qe i suporton


UN40JU7100F, UN40JU7500F, UN48JS8500F, UN48JU7500F, UN50JU7100F, UN50JU7500F, UN55JS8500F, UN55JS850DF, UN55JU7100F, UN55JU7500F, UN60JU7090F, UN60JU7100F, UN65JS8500F, UN65JS850DF, UN65JU7100F, UN65JU7500F, UN65JU750DF

Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova