Degjuese veshi me mikrofon dhe rregullues zeri

Degjuese veshi me mikrofon dhe rregullues zeri

€5,40
Kodi i Produktit: 5412810064076
Stock Instock

Overview

Keto degjuese veshi me mikrofon jane shume te pershtatshme si per te degjuar muzike, per t'i perdorur ne kompjuter per biseda, per lojra te ndryshme e...

Keto degjuese veshi me mikrofon jane shume te pershtatshme si per te degjuar muzike, per t'i perdorur ne kompjuter per biseda, per lojra te ndryshme e te tjera. 

Zeri mund ti rregullohet shume lehte permes rregulluesit te zerit. 

This multimedia headset with adjustable microphone arm is suitable for movies, music, internet telephony, chatting and multiplayer games. The volume can easily be controlled with the in-line volume control.

• Microphone sensitivity: -54dB+ 2dB 
• Speaker Sensitivity: 105dB+3dB 
• Speaker Frequency Response: 20-20.000Hz 
• Maximum Power Input: 100mw

Artikuj te ndryshem

Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova