Alarm biderksional - Qender alarmi wireless (pa tel) per 100 senzora te ndryshem
SALE -11%

Alarm biderksional - Qender alarmi wireless (pa tel) per 100 senzora te ndryshem

€170,00 €190,00
Kodi i Produktit: 5685742
Stock Instock

Overview

Kjo qender e alarmit qe punon pa tel, eshte e pershtatshme per ato objekte ku nuk ka mundsi te vendosen kabllat, por alarmi duhet te punoj pa tel. K...

Kjo qender e alarmit qe punon pa tel, eshte e pershtatshme per ato objekte ku nuk ka mundsi te vendosen kabllat, por alarmi duhet te punoj pa tel. Ky alarm punon deri ne largsi ~ 300m varet prej pengesave.

Ne kete qender te alarmit ka mundsi te lidhen senzora te ndryshem wireless (pa tel) si p.sh. senzorat e levizjes, senzora te ujit, senzor tymi, senzor dere dhe dritare, thirrje telefonike dhe paisje tjera.

Komunikimi biredeksional ne mes te qendres dhe senzorave realizohet ne 868,35Mhz. Ne qender mund te lidhen deri 100 senzora. Kete sistem te alarmi e bene te sigurt sistemi BidCos qe mos te kete probleme ne komunikim

ne mes te qendres dhe senzorave. Display i kaltert.

Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova