Sistem i alarmit pa kablla (wireless) me 10 thirrje nga telefonia fikse

Sistem i alarmit pa kablla (wireless) me 10 thirrje nga telefonia fikse

€244,00
Prodhuesi:Olympia
Kodi i Produktit: o5940-1
Stock Instock

Overview

Me disa fjale te shkurta: Alarm nga firma gjermane Olympia me 24 muaj garancion Montim i lehte sepse pa kablla Therret ne rast alarmi ne 10 ...

Me disa fjale te shkurta:

  • Alarm nga firma gjermane Olympia me 24 muaj garancion
  • Montim i lehte sepse pa kablla
  • Therret ne rast alarmi ne 10 numra telefoni fiks ose numra mobil (vala/ipko) dhe telefona nderkombtare.
  • Posedon  susten (pullen) PANIK ne rast emergjence dhe aktivizon alarmin.
  • Mund te pergjon bisedat ne objekt permes telefonit dhe mund te therret ne telefon pa u aktivizu sirena.
  • Me susten SOS mund te realizohet komunikimi ne mes personit ne shtepi (p.sh. i semut) dhe pranusit te thirrjes
  • Aktivizimi dhe deaktivizimi  i alarmit nga se largu permes telefonit.
  • Meny ne 7 gjuhe nderkombtare.

 

Per ata qe deshirojne informacione ne detaje:
Ky sistem I alarmit eshte testuar dhe shperblyer me qertifikat nga organiza gjermane per testime me noten shume i mire “Sehr gut”, me i miri ne kategori. Komplet sistemi eshte pa kablla (wireless) dhe montohet shume lehte. Ideal alarm per shtepi, banes, lokale, zyre, shtepi vikendi (vikendica) dhe per hapsira tjera. Display eshte i madhe dhe i qarte. Posedon 2 sensor te levizjes pa kablla, 2 senzor dere ose dritare pa kablla, 1 siren me drite pa kablla. Poashtu ne rast nevoje mund te integrohet edhe sensor te tjere te levizjes (gjithsejt deri ne 32 cop). Opsional jane sensor uji ne rast vershimi, sensor tymi/zjarri, senzor i thymjes se xhamit, teledirigjus si dhe sirena shtes. Posedon teledirigjus me panik funksion.

 

Ky alarm ka te montuar thirsin telefonik qe lidhet ne telefon fiks dhe mund te programohen 10 numra telefoni fiks ose numra mobil (vala/ipko) dhe telefona nderkombtare qe ne rast se aktivizohet alarmi I therret keta numra te programuar dhe nese ndonjeni eshte I nxan, athere e therret numrin tjeter si dhe teksti i iqizuar (deri ne 4 minuta) ju lajmron qe eshte aktivizu alarmi.   

 

Sistemi i alarmit ka edhe nje nje funksion te rendesishem dhe mund te perdoret edhe per persona qe kan nevoje ndihme shendetsore ne shtepi te cilet permes sustes SOS ne shifrator mund te realizojn komunikimin (biseden) me personin qe i eshte regjistru numri i tij i telefonit si numer primar!  

 

Baza ka poashtu siren te integruar. Per sejcilin sensor ka mundesi te inqizohet teksti deri ne 10 sekonda qe te lajmroje se cili sensor eshte aktivizu p.sh. “Eshte aktivizu senzori ne dhome te fjetjes”

 

Baza e alarmit dhe teledirigjusi posedojn susten PANIK qe ne rast rreziku ose dyshimi per rrezik, mund te shtypet dhe pa marre parasysh se alarmi a eshte aktiv apo jo, starton sirena alarmuse. Me susten SOS ne teledirigjus mund te aktivizohet thirrsi i telefonit edhe nese alarmi nuk eshte I aktivizum dhe therret numrin e telefonit qe ju e keni regjistru si numer primar dhe mandej i therret 10 numrat e tjere qe jane te programum. 

 

Alarmi ka poashtu funksionin qe mund te aktivizohet edhe pa ze, pra ne rast te alarmit, sirena nuk ndihet, mirpo therret ne numra te telefonit.Ky funksion eshte interesant per ata persona qe deshirojn hajnin ta nxejn ne shtepi. 

 

Gjate nates kur ju flini ka mundesi qe alarmi te jete aktiv.

 

Aktivizimi i alarmit mund te realizohet me paswort direkt ne baze si dhe permes teledirigjusit.

 

Kete sistem alarmi e bene interesant aktivizimi ose deaktivizimi dhe funksione tjera nga se largu permes telefonit tuaj mobil. Pra, te realizushme jane funksionet e ndryshme si p.sh. aktivizimi dhe deaktivizimi i alarmit, aktivizim alarmi ne shtepi (nese femijet jane vetun duke fjete), alarmi aktiv pa sirene (therret vetem ne numrat e telefonit qe i keni programuar), komunikim me personin ne shtepi si dhe poashtu aktivizimin e funksionit (interesant) i cili mundeson nga largu pergjimin ne shtepi. Pra, ju mund te pergjoni biseden qe behet ne afersi te bazes.

 

Baza e alarmit punon me rryme dhe nese rryma nderpritet vazhdon punen me 3 baterijat normale 1,5V. Nese baterijat hargjohen, paraqitet ne display shenja qe baterijat jane te dobsuara.

 

Sistemi I alarmit punon ne nje frekuenc speciale te rezervuar per sistem sigurie.

Alarmi posedon Menu ne gjuhet:gjermanisht, anglisht, spanjollisht, holandisht, danisht, portugalisht, frangjisht. 

 

Per nje shume te caktuar ne mund te ua programojm komplet alarmin dhe ne te ua montojm ne shtepi. Por, montimi mund te behet edhe nga vete ju pasiqe montimi eshte i lehte.

 

Ky alarm ka simbolin CE qe permbush kerkesat nga EU dhe verteton konformitetin.

 

Nje sistem alarmi kualitativ dhe inovativ qe nuk ka nevoje te kushtoje shtrejt dhe nuk duhet te jete i komplikuar!!!

Edhe nese shtepia, banesa, lokali (objekti) eshte i perfunduar me fasad, nuk ka asnje problem sepse cdo gje eshte pa kablla (wireless) dhe montimi eshte shume i lehte.

 

Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova