Prezentus wireless me laser per prezentacione ne seminare dhe ngjashem

€40,00
Prodhuesi:TYPHOON
Kodi i Produktit: F302060
Stock Instock

Overview

Prezentoni punimet e juaja me precizitet dhe pa kablla (wireless), qe punen e juaj te beni sa me leht. posedon disa susta me te cilat mundeson te kalo...

Prezentoni punimet e juaja me precizitet dhe pa kablla (wireless), qe punen e juaj te beni sa me leht. posedon disa susta me te cilat mundeson te kaloj apo rikthej (shfletoj) prezentimin. Me susten "Blank" e largon per nje qast prezentimin qe te kthej vemendjen te ligjerusi si dhe ka Laserpoint. Prezentusi funksion deri ne 15 metra largesi dhe ne kete menyre i pershtatshem per hapsira te medha.

Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova