Shpërndarës rryme me 10 dalje deri 3500W/16A

Shpërndarës rryme me 10 dalje deri 3500W/16A

€15,00
Prodhuesi:Vivanco
Kodi i Produktit: V22367
Stock Instock

Overview

Shpërndarës rryme me 10 dalje deri 3500W/16A Ky shperndares kualitet nuk nxehet dhe nuk shkrihet.

Shpërndarës rryme me 10 dalje deri 3500W/16A

Ky shperndares kualitet nuk nxehet dhe nuk shkrihet.

Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova