Switch (shperndares) interneti me 8 dalje  EDIMAX  10/100 Mbit/s
SALE -17%

Switch (shperndares) interneti me 8 dalje EDIMAX 10/100 Mbit/s

€16,50 €19,80
Kodi i Produktit: F48165
Stock Instock

Overview

Switch (shperndares) interneti me 8 dalje  EDIMAX  10/100 Mbit/s Me kete paisje mund te lidhen 8 PC ne nje rrjete dhe ne te njejten kohe te gjithe ...

Switch (shperndares) interneti me 8 dalje  EDIMAX  10/100 Mbit/s

Me kete paisje mund te lidhen 8 PC ne nje rrjete dhe ne te njejten kohe te gjithe te ken qasje ne internet.

Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova