Sistem alarmus tymi/zjarri nga firma gjermane ABUS, me dy vite garancion!

Sistem alarmus tymi/zjarri nga firma gjermane ABUS, me dy vite garancion!

€312,00
Kodi i Produktit: SA-Tymi/Zjarri
Stock Instock

Overview

Sistem alarmus tymi/zjarri nga firma gjermane ABUS, me dy vite garancion!   Ky alarm gjerman i qertifikuar eshte i pershtatshem per banese, shte...

Sistem alarmus tymi/zjarri nga firma gjermane ABUS, me dy vite garancion!

 

Ky alarm gjerman i qertifikuar eshte i pershtatshem per banese, shtepi, lokale/restoran, zyre, puntori dhe vende te tjera.
Keti sistemi mund ti shtohen edhe nje numer i madh i senzoreve te tymit/zjarrit, si dhe mund ti bashkangjiten senzora te levizjes.
Me kete sistem gjerman te sofistikuar te tymit/zjarrit, ju jep siguri ne shtepi, banese, lokal dhe hapsira te tjera. Mund te kombinohet me senzor te levizjes dhe te shfrytezohet edhe si sistem i alarmit kunder vjedhjes.

Sistemi i tymit/zjarrit pa kablla qe komunikojn ne mes veti. Pra, p.sh. nese aktivizohet zjarri ne dhome dite ne katin e I, athere lajmrohet senzori i tymit ne dhome te fjetjes ne katin e II qe alarmon.
Sistemi kunder tymit/zjarrit shpeton jete!

Senzore i gazit/plinit qe monitoron dhe alarmon prishjen e ventillave, gypave, lirimit te plinit nga boca.
Plini eshte i rrezikshem ne vende ku punohet, banohet dhe sidoemos ku flihet sepse veshtire verehet me shqisa te nuhatjes!

Ne kete sistem perfshihen : 
Baza dhe komanda,
Sirena
Bateria
Senzor tymi/zjarri x 3cope
Kabell x 40 metra,

Sipas nevojes dhe deshires mund te ua realizojme montimin e tyre.

Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova